söndag 25 december 2011

God jul!

Nu är vi nyss hemkomna från Värmland och julfirande med Nicklas släkt plus Jennys mamma och bror som för första gången besökte Degerfors. Jättetrevligt och jätteskönt i vår nuvarande situation att slippa tänka på att julstöka. Detta är något vi normalt sett gör gärna och tidigt (första advent pyntas granen och den åker ut någon gång när den är stendöd sedan länge och Jennys mamma tjatat i åtminstone över en månad om att det är dags att slänga ut den), och har gjort tillsammans även när vi bodde i en 35 kvm stor etta, så det känns lite konstigt att för första gången inte ha en gran som pryder vardagsrummet. Men vi tröstar oss med att vi nästa år kommer ha julpynt och julkänsla så det står oss ut ur öronen i det nya huset! En extra bonus är också att vi ju kommer ha 20 cm mer takhöjd att spela på (eftersom nedervåningen har förhöjd takhöjd 2,6 m) så nu kanske vi får in kungsgranen utan att behöva ha den översta delen böjd mot taket..

Vi har även hunnit med att ta en sväng på mellandagsrean för att fynda vitvaror.. trodde vi i alla fall. Det visade sig att rean var rätt obefintlig på vitvaruavdelningen så vi kommer nog köpa det mesta via Fiskarheden i alla fall. Det blir bara någon tusenlapps skillnad mot de billigaste priserna på Prisjakt för de valen vi har gjort, och då slipper vi tänka på att frakta hem allt också.

Innan vi åkte hann Nicklas med att få upp panel på en stor del av garaget och snickarna hann klart med takläggningen, all stående panel och fönsterfoder på övervåningen. I mellandagarna tar de välbehövligt juluppehåll.

En god jul och ett gott nytt år från oss!


Taket på plats!

Garaget blir mer och mer färdigt på utsidan.Fönster med foder och plåt på plats!

En tidig julklapp till en hobbysnickares trötta
och inflammerade arm - välbehövligt besök
hos naprapat inklusive lite akupunktur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar