måndag 6 februari 2012

Tapeter

I dag så var vi iväg och kollade in tapeter, det var inga jättesexiga tapeter som ingick i bygget om man säger så, så vi valde att ta bort dem och välja egna. Vi hittade några snygga som kommer att sitta i vardagsrummet, köket, gästrummet och Oscars rum i stora huset. Mormor hittade en bra tapet till sitt vardagsrum/kök. Har ni några andra tips eller några synpunkter så är ni välkomna att höra av er.

Denna tapet hade vi tänkt oss i vardagsrummet, kommer bli
bra med den vita kakelugnen och dubbeldörrarna. Sedan så
kommer ju även "punschverandan" ha vit panel.

Denna är tänkt till köket ovanför bröstpanelen som
kommer vara vit liksom resten av köket.I Oscars rum tror vi att denna kan passa, dock vill vi ha den liggande.

Mormor Eva vill ha denna tapet i köket/vardagsrummet.


5 kommentarer:

 1. Hej!

  Ni kommer tro jag är galen. Men vill ni ha billiga tapeter i bra kvalité så kolla på Rusta. Vår tapetserare har till och med berömt kvalitén!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Elin!

   Stort tack för tipset! Vi hade faktiskt tänkt i de banorna också men av en slump så hamnade vi på vårt lokala Colorama där de hade en drive med 25% rabatt på alla tapeter, så detta tillsammans med avdrag från målarna på ca 150 kr per rulle vi köper själva gjorde att tapeterna blev rätt billiga ändå. Dock är vi inte helt färdiga med alla rum än så det kanske blir en tur till Rusta framöver ändå..

   Radera
 2. Hej !
  Vad heter tapeten på översta bilden ? Tacksam för svar
  Mvh
  Erik
  Egarskog@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Erik!

   Tapeten kommer från InTrades katalog "Un bisou de Mmme Pitou". Jag har inte artikelnumret men jag tror att det fanns två tapeter med det mönstret som gick i en blå ton och vi valde den som gick åt det turkosa hållet, den andra var lite dovare i färgen.

   Lycka till med tapetvalet!

   Mvh
   Jenny

   Radera
  2. ..ett m för mycket där.. Un bisou de Mme Pitou ska det vara!

   Radera