torsdag 2 februari 2012

Övervåningen

Halva övervåningen har nu fått spårade spånskivor för golvvärmen. Vi har även fått upp plast och läkt på halva huset samt dubbla 45 isolering i ett av rummen.

Vi måste också tacka Anders på Fiskarheden för att han hjälpte oss så snabbt. När spånskivorna till övervåningen skulle läggas på så upptäckte vi att vi hade fått ospårade skivor och då kan inte vår vattenburna golvvärme läggas in. Vi ringde honom på tisdagen och vid lunch på onsdag så kom de nya skivorna. Tack så mycket Anders och tack så mycket Philip för slitet du fick göra själv med lastning och avlastning av spånskivorna.


2 kommentarer:

 1. Hei. Vi har nettopp kjøpt oss tomt i Halden (Norge). Har kikket på forskjellige hus, og har nå nesten bestemt oss for Tranan fra Fiskarhedenvillan. Ble så glad da jeg fant denne bloggen. Liker påbygget, planløsningen og kjøkkenet dere har valgt. Mye likt det vi drømmer om. Veldig glad for alle bildene dere har lagt ut. Spennende og se hvordan huset blir seende ut både innvendig og utvendig. Følger spent med på fortsettelsen.
  Hilsen Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Liv!

   Kul att ni tyckte om vår blogg, hoppas att den kan hjälpa er med lite tips och ideer. Har ni några frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er.
   Skulle vara kul om även ni lade ut en blogg så att man kan följa ert framtida bygge.
   Mvh Nicklas&Jenny

   Radera