fredag 11 maj 2012

Idag ska målarna bli klara

Snart är målarna klara med både målning och tapetsering i våra hus. Bilderna nedan är tagna runt lunch när jag var ute en snabbis idag och då hade de inte så mycket kvar. Snickarna har inte så mycket kvar invändigt heller, det är någon golvsockel och någon taklist på trappinbyggnaden. De enda som har en del kvar är kakelkillarna som kommer på måndag, då skall de sätta upp mosaik i mormors hus och göra klart i det stora badrummet. Snickarna har lite kvar utomhus, men de blir nog klara innan inflyttning på onsdag.


Kaminen klar i mormors hus.

Rosa tapet!

Ganska så cool.


Den sitter i mormors vardagsrum/kök


Fondvägg i mormors hus, gå också i rosa?

Tapeten i vårt vardagsrum.

Inbyggda trappen, nästan färdigmålad.

Gul/grön tapet i köket.

Tror att det blir bra, men tar kanske tid att vänja sig?

Allrummet på övervåningen är klart.

3 kommentarer:

 1. Hej! Vilka härliga tapeter och färger ni har valt!! Vi har sagt att vi ska vänta med det tills vi flyttat in, men nu blir jag lite osäker på om det är ett bra val. Det blir ju så fint hos er!!

  Ha en härlig helg!
  /Emelie

  SvaraRadera
 2. En fråga.. vad har ni för typ av plankor i taket? Vad heter den typen? Riktigt fint!

  Tack på förhand,

  Emelie

  SvaraRadera
 3. Hej Emelie!

  Vad kul att du gillar våra färgval! Om ni ändå har tapetsering och målning "gratis" i husköpet så tycker vi att ni skall göra det direkt. Vi köpte dock alla taper själva då de som ingick inte var allt för sexiga. Vi hade heller inget tillägg för målning istället för tapeter vilket vi förstått är väldigt ovanligt, de flesta verkar få betala extra om de väljer målat istf tapeter.
  Angående plankorna i taket så är dessa från Svedens Trä, dock hade vi lite problem i början då vi fick plankor med synliga kvistar, dock skall de ha åtgärdat det felet då de bytt ut sitt optiska öga i maskinerna.

  SvaraRadera